Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Çerezlerin topladığı bilim anonim hale getirilmiş olabilir ve başka genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün internet siteleri kabilinden, tığ bile sitelerimizde kârlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you gönül disable tracking in your browser here:

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini Yangın Çıkış Kapısı yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye uyum ve müsait eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişi boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı adına yapı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa muhtevastrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bentlı olarak daha ehven olmaktadır.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, yekten okkalı insanın çabukca çıkış yapabilmesi midein yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolaylık olması medlulına gelir.

Binalarda mukannen standartlarda zemin alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page